Nem szeretnénk párhuzamot vonni az Édes Élet színvonala és egyes szereplőinek előélete között. Az inkább ami boncolgatásra érdemes, hogy mi alapján válogathat a csatorna szerkesztősége, amikor kiválasztja kiket hoz be a nappalinkba szinte minden este, kik azok akiket reményei szerint majd megszeretünk és folyamatosan rajongói érdeklődéssel lessük nemes tetteiket?

Tény, hogy már az elején halálra ítélték volna a műsort, ha például a méltán tiszteletreméltó Grétsy László mindennapjairól közvetítene nekünk. Kell a megbotránkozás, és mondjuk ki: kell egy kis mocsok is ebbe a műfajba.

Ha már a mocsoknál tartunk, akkor Curtis, a magyar rap műfaj egyik eklatáns alakja friss feleségével szerepel a sorozatban. Igaz eddig dögunalom amit produkáltak, de mekkora potenciál van ebben a fiatalemberben. Látták is ezt a döntéshozók is és erkölcsi aggályaikat félretéve lecsaptak a nagyágyúra, hátha dob a nézettségen egy jókorát. De miféle talentuma van még Curtisnek, aki a zenei műfaj azon palettáján mozog, ami meglehetősen behatárolja célközönségét?
Van őneki két viszkető testrésze is, amiből az egyik a tenyere. Ebből az okból kifolyólag aztán tavaly az akkori menyasszonyát ököllel agyba-főbe verte, mert az felesleges konfliktust generált abból, hogy kiderült a rapper több nemi betegséggel is megfertőzte őt, amiket a koncertturnék magányait enyhítendő szedett össze.

„Attila ököllel ütötte a fejemet. Tudtam, hogy többször is megcsalt, ami nagyon fájt nekem, de annyira szerettem, hogy elnéztem neki ezeket a félrelépéseket. (…) Nem ez volt az első eset, korábban kétszer is kaptam tőle pofont.” „Elmentem a nőgyógyászatra, ahol beigazolódott a sejtésem. Többféle nemi úton terjedő betegséget, például a HPV vírust is elkaptam”

Curtist ezek után tulajdonképen kivetette magából a szakma, fellépéseit lemondták, a társadalmi reakciók miatt rendkívül komoly hátrányok érték tette miatt. Egészen addig, amíg meg nem érkezett a felmentősereg a TV2 által. Így a hirtelen kezű rapper visszafőzőcskézhette magát a szakmai csúcsokra, mostantól pedig már az új asszony oldalán mutatja be macsó oldalát.



A műsor és az elmúlt adás persze nemcsak a szerencsés nőverőről szól. Emilio ronggyá szoláriumozza magát és hála gondoskodó feleségének egy nagy kanál fehér trutyival az arcán kénytelen belapátolni a töltött káposztát, de ez csak a nap koronája.

http://supertv2.hu/data/files/26/26175.325x183.jpg?full=1

Berki Krisztián megígéri a kislányának, hogy megveszi neki az óvodáját, hogy ne kelljen hátrányos helyzetű civilként odajárnia, hanem ő lehessen az intézmény különleges kezelésű diákja. A tulajdonos hölgy azonban nem akar kötélnek állni hiába a nagy ajánlat. Berkinek azonban nem nagyon lehet nemet mondani.



Baukó Éva és Alekosz továbbra is nyúzzák egymás idegeit, ami még mindig sikeresen átsegíti a műsort a "kezdeti" vergődésen. Éva ebben a részben ráadásul új szakmát próbál ki és kiderül, hogy kitől kapott ezer eurót egyetlen éjszakáért.

http://supertv2.hu/data/files/26/26180.325x183.jpg?full=1

.

Kiderült ki fizetett ezer eurót egyetlen éjszakáért Évának


Ebben a részben is folytatódik a hagyományos Zámbó Jimmy szál, aminek érdekessége, hogy feltűnik az énekes legkisebb fia, aki korábban megszakította a kapcsolatot a médiával, többek között azért, mert nem értett egyet azzal a módszerrel, ahogyan a család többi tagja igyekszik megélni az édesapja emlékéből.

.

Édes Élet 3. adás itt visszanézhető

.


Valamiért azonban pont az Édes Életet találta megfelelő alkalomnak a visszatérésre.

Nyomj egy megosztást!

.