Berki nem kívánt részletekbe belemenni a javadalmazását illetőleg, de annyit azért elmondott, hogy egy nap alatt keres annyit a forgatásokkal, mint az őt faggató újságíró egész hónapban...

Blikk

Megemelkedett Berki Krisztián gázsija az Édes életben. A SuperTV2-n futó napi rea­lity­sorozat első számú sztárja az előző szériában még adásonként 100 ezer forintot keresett a szerepléssel, azonban az új évadban ennek csaknem a dupláját teszi zsebre.

A volt Fradi-vezér még mindig a legjobban fizetett valóságshow-sztárja a csatornának, amiért keményen meg is dolgozik.

– Beki alaposan felnyomta az árát a TV2-nél! Tisztában van vele, hogy megteheti, úgyhogy adásonként ma már 160 és 200 ezer forint körüli összeget tehet zsebre – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátorunk.

Lapunk úgy tudja, Berki annak is köszönheti a megemelkedett fizetését (a gázsikkal kapcsolatos kérdésünkre a csatorna kommunikációs osztálya úgy felelt: a sztárokkal kötött szerződések titkosak, így a témában nem nyilatkoznak), hogy kedvese, gyermekének édesanyja, Pamela is visszatért a szériába. Ketten együtt ugyanis valóban jól működnek a képernyőn, a nézők is kifejezetten kíváncsiak a velük történő eseményekre, így a produkció gyártójának is megéri a megnövekedett befektetés.

 

Lánya, Natasa és kedvese, Pamela is napi szinten felbukkan az Édes életben/ Fotó: TV2

.

Mivel Berkiék a legfoglalkoztatottabb szereplői a show-nak, vagyis hetente ötször vannak képernyőn, naponta hazavihetik a csaknem bruttó 200 ezres összeget, amit tekintve, hogy a jelenlegi havi átlagkereset 243 ezer forint, ez igen tekintélyes summának számít. Havi szinten tehát 4 millió forintot kaszál a televíziós üzletember.

– Megmosolyogtató számomra, hogy rendszeresen próbálják kitalálni mennyit érek a SuperTV2-nek, de csúnyán mellélőnek. Egyszer és mindenkorra legyen mindenki számára érthető: ez egy kereskedelmi tévé szórakoztató rea­lityje, aminek én és a családom vagyunk a tökéletes szereplői. A gázsim összege csak rám tartozik, de aki ezt a kérdést feltette, nyugodjon meg, szerintem egy nap alatt többet keresek, mint ő egy hónap alatt – fogalmazott Berki Krisztián, amikor megkerestük.

Berki pénzügyei azért is mindig érdekesek, mert korábban számos alkalommal került a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) látókörébe.

Tavaly tavasszal kiderült, hogy az első Édes élet előtt egy barátjával közösen létrehozott cég, a BK Movie Star Kft. ellen végrehajtási eljárás indult, sőt végelszámolási eljárás is folyamatban volt vele.

Idén októberben pedig arról cikkezett a Blikk is, hogy a Cégközlöny arra szólította fel, hogy bárki, akinek követelése van Berki másik cége, a BK Management Group Kft.-vel szemben, az jelentkezzen, miután a cég éppen megszűnőben van.

Érdekesség (?), hogy Berkinek alig volt olyan cége, amelyiket ne szüntetett volna meg a NAV, vagy ne lett volna rajta adótartozás.

Mások nem kapnak ennyit

Berkin kívül a reality többi sztárjának gázsijáról is van információnk. Úgy tudjuk, Emilio (aki az egész családjával szerepel) 100 ezret kap adásonként, míg Baukó Éva és Alekosz 60-60 ezret zsebel be, akárcsak Aleska Diamond vagy Peter Srámek.

Nyomj egy megosztást!

.