_MG_2061k.jpg

Nánási Pál fotója

Már csak egy részt kell várni és a műsorban is megszületik a baba. A valóságban persze nemcsak, hogy sikeresen túl van Alma a szülésen, de alig két hét alatt vissza is nyerte eredeti alakját a szexi rúdtáncos. A megdöbbentően vékony alakját természetesen meg is mutatta a rajongóknak, alapos vihart kavarva vele.



Mi viszont jelenleg a képernyőn még csak ott tartunk, hogy a férjet váratlanul elhívják, így a kismama az anyukájával kénytelen ultrahangra menni, a látvány viszont kárpótolja a csalódásért, mert hála a modern technikának még odabentről alaposan megcsodálhatjuk a leendő gyermekét.

Nézd meg a tegnap esti adást itt


Emilio apja nem akármilyen fickó. Megjelenik aktuális kedvesével, aki mindössze 28 éves és egy társkeresőn jött össze az idős úriemberrel. A gyerekek leesett állal nézik őket.


Alekosznak ismét sikerül kiborítania Évát. Végig hurcolja Gazdagréten az egykori Szomszédok forgatási helyszínén. Bizony Alek este elalvás előtt mindig ezt a teleregényt nézi és rajongása mára már olyan fokúvá vált, hogy fa szeretne lenni Gazdagréten. Éva volt olyan botor (bátor), hogy be is költözött Érdre, egykori vetélytársa hajlékába, a várható következmények tekintetében a magunk részéről nem sok kétségünk van.

Nyomj egy megosztást!

.